+380673870816 +380673870816

Звання "Почесний громадянин Рівного" присвоять двом олімпійцям

Фото пресслужби міськради Рівного

Сьогодні, п’ятого серпня, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян на засіданні комісії для попереднього розгляду матеріалів, що стосується присвоєння звань «Почесний громадянин міста Рівного» та відзнак «За заслуги перед містом» вніс пропозицію про присвоєння звання почесних громадян Рівного призерам Олімпійських ігор 2020 Олегу Омельчуку та Михайлу Романчуку. 

За словами секретаря міської ради, члени комісії підтримали пропозицію і вже розробляють відповідний проєкт рішення на наступне пленарне засідання сесії Рівнеради, яке відбудеться 20 серпня. Повідомляє пресслужба міської ради Рівного.

До нагороди відзнакою «За заслуги перед містом 1-го ступеня» представлені і тренери спортсменів – Заслужений тренер України зі стрільби кульової Сергій Бондар та Заслужений тренер України з плавання Петро Нагорний. 

- Хочу, аби олімпійці та їх тренери розуміли, що Рівне високо цінує внесок наших спортсменів, які цьогоріч з гордістю представили Україну на Олімпійських іграх у Токіо. Думаю, це символічне рішення напередодні відзначення дня міста, бо саме завдяки таким людям про наше місто і країну вцілому знають на міжнародному рівні, - прокоментував Віктор Шакирзян. 

Схожі статті