+380673870816 +380673870816

З концертною програмою для десантників в районі проведення АТО виступили Олег Скрипка і гурт «ВВ»

Олег Скрипка і гурт «Воплі Відоплясова» презентували в районі проведення АТО крилатим піхотинцям 81 окремої аеромобільної бригади ВДВ концертну програму. Сценою для музикантів став армійський бортовий КамАЗ, глядачам замість м’яких крісел -  трава та ящики з під снарядів. Поки настроювали апаратуру, лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка спілкувався з десантниками. Згодом, «запалив» усіх присутніх «хітами» з концертної програми «ВВ-ХХХ».

Фінальну пісню з фронтменом гурту «Воплі Відоплясова» заспівали запрошені на концерт школярі Костянтинівської гімназії, які перемогли в обласній дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Про це повідомила прес-служба ВДВ.

[[textbanner]]  

- Загалом, під час концертного туру районами проведення АТО, ми виступали для багатьох підрозділів. Дуже приємно бачити поруч із військовими і місцеве населення. Мешканці міст повинні частіше зустрічатися з військовослужбовцями, спілкуватися з ними, - зазначив наприкінці свого виступу лідер гурту «ВВ» та подякував десантникам за небезпечні завдання, які вони виконують на передовій.

Схожі статті