+380673870816 +380673870816

Яким повинен бути логотип Рівного, щоб стати успішним та відомим? (ВІДЕО)

Неагресивні кольори, плавні лінії та характер. Ось такі головні ознаки мусить містити бренд, аби стати успішним та відомим не лише в Україні, а й бути впізнаваним за її межами.

Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства:

- Він повинен налаштовувати людину на бажання зрозуміти це місто, побачити це місто, відчути комфорт від образу цього міста. Бренд немає відгороджувати людину від міста. Немає бути ліній, які б викликали занепокоєність.

Втім, чомусь так склалося, зокрема і у Рівному, що бренд у всіх асоціюється із поняттям логотипу. Однак, логотип є лише складовою загального образу міста. Зокрема, бренд – це своєрідна ідентифікація,  і він вирізняє місто з-поміж інших не лише графічним зображенням, а  й смисловим навантаженням. Так, секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук вважає, що Рівне найбільш характеризує те, що воно знаходиться на перетині трьох транспортних коридорів, що робить його цікавим для туристів, бізнесменів та інвесторів, і цим варто скористатися.

Сергій Паладійчук, секретар Рівненської міської ради:

- Ідеологічні стрижні міста, тобто, що повинен пересічний українець чи європеєць собі уявити, коли він чує про місто Рівне. І ось це дуже важлива річ, тому що від того, які ми закладемо ідеологеми і як ми їх зможемо розвивати залежить наскільки ми успішно побудуємо бренд.

Нагадаємо, що у Рівному вже є логотип. Його основні кольори – червоний та білий. У графічному зображені закодована інформація про рівненську браму, сполучення доріг та вишиванку. Один із розробників логотипу Маряна Мальчик зазначає, одного лише графічного зображення для впізнаваності міста не достатньо, варто вже працювати над наступними кроками.

Мар`яна Мальчик, співрозробник бренду Рівного:

- Звичайно, треба мати усталений розкручений бренд, який би асоціювався у населення чи споживачів із гарною традицією, хорошими звичками і забезпеченням якості, і відповідно всіх позитивних характеристик. Наш бренд, як і будь-який бренд потребує удосконалення, адже місто розвивається.

Схожі статті