+380673870816 +380673870816

Впродовж минулої доби шахраї виманили у жителів Рівненщини понад 150 тисяч гривень

Фото з просторів інтернету

.Так переглянувши відео в одній із соціальних мереж, 58-річний чоловік натрапив на рекламу «Допомога Українцям». Перейшовши за посиланням, натиснув вибір банку, авторизувався в додатку, однак введений ним пін-код карки виявися ніби невірним,а вже за лічені хвилини з рахунку було знято понад 13 тисяч гривень.

Інша жертва шахраїв, рівнянка, втратила гроші під час спроби придбати мобільний телефон через інтернет. Домовившись із продавцем про суму та спосіб оплати отримала на месенджер посилання. Перейшовши за ним ввела всі необхідні дані, після чого з її рахунку зникло 25 тисяч.

Ще до однієї жительки обласного центру, наприкінці дня зателефонувала псевдо працівниця банку та повідомила, ніби картою 40-річної жінки хтось намагається здійснити оплату. Аби врятувати кошти попросили назвати останні 4 цифри картки, а через 26 хвилин після розмови з рахунку викрали 28 тисяч.

І найбільше від шахраїв того дня постраждав житель обласного центру, який побачив у своєму телефоні 5 повідомлень про списання коштів загальною сумою 80 тисяч.

Схожі статті