+380673870816 +380673870816

В Острозькій академії відкрито VII Всеукраїнський турнір юних журналістів

Актова зала Острозької академії вітала старшокласників зі всієї України, які приїхали взяти участь у VII Всеукраїнському турнірі юних журналістів. Змагання уже вдруге проводиться на базі Національного університету "Острозька академія". Географія учасників досить широка – від Донецька до Львова. Чотирнадцять команд юних журналістів представляють десять українських областей.
     На відкритті конкурсанти познайомилися із суддівською колегією, серед якої завідувач сектором інституту інноваційних технологій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Людмила Песецька, заступник Генерального директора Національної радіокомпанії України Олександр Бутко та ще багато відомих українських журналістів і представників закладів та управлінь освіти.
     В рамках відкриття відбулося і жеребкування, яке визначило порядок змагань. Крім того команди привітали студенти першого курсу новоствореної спеціальності "Журналістика", які минулого року також у якості учасників турніру відвідали Острозьку академію та доклали усіх зусиль, аби стати її спудеями.
     Турнір проходитиме у три етапи – чвертьфінал, де змагатимуться 14 команд, півфінал та фінал, який і визначить переможця.

Схожі статті