+380673870816 +380673870816

В Острозькій академії відбувся Всеукраїнський круглий стіл до 70-річчя нападу нациської Німеччини на СРСР

Острозька академія гостинно відчинила двері перед провідними істориками країни. До семидесятиріччя нападу нациської Німеччини на СРСР відбувся Всеукраїнський круглий стіл під назвою "Україна в горнилі воєнних випробувань". 
     Круглий стіл розпочався хвилиною мовчання, в знак пам’яті тих, хто пожертвував життям за рідну землю. Історики одностайні в тому, що українському народові у воєнних випробуваннях випала місія страдника, що саме наш народ поніс чи не найбільші втрати, про які теперішнім поколінням забувати не варто. 
     Мирна полеміка точилася і серед термінів Другої Вітчизняної війни та радянсько- німецької. Кожен залишився при своїй думці та головне, як стверджують дослідники, щоб зміст історії при тлумаченні цих понять не змінювався і не використовувався на користь певних політичних маніпуляцій.
     Студентка Анастасія Лопанова постійно вшановує День перемоги та поглиблено вивчає не лише історію нашої країни, а й слушні думки дослідників, а круглий стіл допоміг їй визначитися із темою дослідницької роботи.
     Дослідники історії всі надії покладають на молодь, як нову генерацію. Стверджують, що важливо пам’ятати в першу чергу про перемогу країни, а не впроваджувати образ держави-мучениці.

 


110516_Ostro_Krugliy_stil sferadesigner

Схожі статті