+380673870816 +380673870816

В одному із Рівненських інститутів новий ректор

Сьогодні колектив Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти визначився, кого хоче бачити керівником свого закладу. В бюлетенях для голосування було два прізвища - нинішньої виконувачки обов’язків Алли Черній та колишнього ректора Миколи Віднічука. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Претенденти на посаду ректора розповіли, що планують зробити, якщо їх оберуть. А також відповіли на запитання працівників інституту.

Не буду сьогодні агітувати за того чи іншого кандидата, - зазначив перед голосуванням голова обласної ради Микола Драганчук. - Обласна рада потребує консультативної думки - тобто, хоче знати думку колективу щодо вибору майбутнього керівника. Як правило, вона співпадає з рішенням депутатів. Кого би не обрали, хочу, щоб новий ректор згуртував колектив. Ми, в свою чергу, повністю дотримуємося процедури передбаченої законом для обрання керівника комунального закладу.

В результаті, працівники Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти більшістю голосів проголосували за Аллу Черній. Зокрема, за неї було віддано 118 голосів, а за Миколу Віднічука - 17.

 

Проте рішення колективу лише рекомендаційне. Обиратимуть ректора депутати облради на засіданні 17 березня. А перед тим кандидатурам на цю посаду потрібно буде пройти розгляд на профільних комісіях обласної ради.  

Схожі статті