+380673870816 +380673870816

Українські військові подарували на день народження своєму командирові танк противника (ВІДЕО)

Справжній чоловічий подарунок. Українські військові подарували на день народження своєму командирові танк противника. Його відбили у російських найманців. Ще чимало техніки за минулу добу наші бійці перетворили на металобрухт. Про це сьогодні під час брифінгу розповіли військовослужбовці Оперативного командування «Північ». 

Ситуація на Сході складна, втім контрольована. Військовослужбовці оперативного командування «Північ» продовжують завдавати поразки сепаратистам і перетворюють їх техніку на металобрухт, - повідомляє начальник прес-центру управління ОК «Північ» Анатолій Прошин.

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- В районі населеного пункту Сокольники знищено разом з розрахунками 2 міномети та автомобільну техніку до них.  В районі іншого населеного пункту знищено бойову машину піхоти разом з її екіпажем. Артилерійські підрозділи сектору  в свою чергу виконують вогневі завдання, що знижує до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій.

За минулу добу бойовиками здійснено 28 вогневих уражень.

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- Незаконні збройні формування 6 разів обстріляли ствольною артилерією і мінометами Кримське, один раз із стрілецької зброї. Двічі з мінометів були обстріляні населений пункт Щастя, також під обстріли потрапили населені пункти Кряківка та Камишне.

Бойовики обстрілюють, а наші хлопці геройствують. Розвідувальна рота 128 окремої механізованої бригади відбила у сепаратистів танк і подарувала його своєму командирові. 

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- Сходили в тил до сепаратистів і відбили у них танк. Хороший, справжній та майже новий, правда не розмитнений. На цьому танку розвідники повернулися до бригади і подарували його командирові.

Втрат серед військовослужбовців оперативного командування «Північ», які на Схід мобілізовані від Рівненщини, за минулу добу не було. 

Схожі статті