+380673870816 +380673870816

У ЗНО візьме участь більше 10 тисяч абітурієнтів Рівненщини

До зовнішнього незалежного оцінювання випускників загальноосвітніх шкіл лишилися лічені дні. З 2 по 24 червня учні складатимуть тестові іспити із дванадцяти запропонованих дисциплін. Саме кінцевий результат і дасть кожному з них перепустку до певного вишу. 
     Цього року у зовнішньому незалежному оцінюванні візьме участь більше 10 тисяч абітурієнтів з Рівненщини. Ця цифра значно менша, у порівнянні з минулим роком, втім чимало учасників тестування не є цьогорічними випускниками. 
     На Рівненщині вже створено 33 пункти, де проходитиме іспит. Деякі аудиторії виділені для учнів із особливими потребами. Цьогоріч на цей фактор освітяни звернули значну увагу.
     Щоб без проблем пройти усі формальності, потрібно пам’ятати про необхідні документи та перевірити їх належний стан. Адже вже зафіксовано 20 випадків, коли сертифікати видавали повторно, через недбалість абітурієнтів або, як у двох випадках, через псування документів домашніми улюбленцями. Також, цього року з 27 червня до 5 липня триватиме додаткова сесія ЗНО для учасників, які з об’єктивних причин не змогли взяти у ньому участь.


110524_ZNO sferadesigner

Схожі статті