+380673870816 +380673870816

У стінах НУВГП пройшов "День кар’єри"

У стінах Національного університету водного господарства та природокористування сьогодні пройшов вже традиційний захід - "День кар'єри 2011". Мета якого ознайомити майбутніх випускників із вакансіями на ринку праці. 
     День кар'єри в Національному університеті водного господарства та природокористування проводиться щороку в лютому. Цьогоріч він відбувся із запізненням. Охочих студентів поспілкуватися зі своїми потенційними роботодавцями прийшло до університету чимало.
     Сьогодні такий захід проводився для майбутніх випускників факультетів економіки, підприємництва і менеджменту. Як розповів декан факультету, його навчальний підрозділ намагається усіляко сприяти працевлаштуванню студентів. Про що свідчить статистика - 75-80% студентів факультету працюють за фахом.
     На зустріч зі студентами прийшло чимало представників різних установ та організацій зацікавлених у нових кадрах. Одним з представників став міський центр зайнятості, який більше виконував інформативну функцію, аби розказати студентам як правильно шукати роботу. Найбільші черги спудеїв були поблизу столів представників банківської сфери. 
     Користь від таких заходів є очевидною. Адже, за словами декана факультету менеджменту Віталія Окорського, 20-25% студентів та роботодавців знаходять один одного саме тут.


Автор: Владислава Стецюк
Оператор: Валерій Мартинюк


110519_NYVGP sferadesigner

Схожі статті