+380673870816 +380673870816

У стінах НУВГП проходить конкурс-огляд з навчально-методичного забезпечення

Національний університет водного господарства та природокористування з 18 і до 20 травня проводить огляд-конкурс з навчально-методичного забезпечення і науково-дослідницьої роботи навчальних підрозділів закладу. 
     Захід проводиться у стінах читального залу бібліотеки вишу. Кожна з кафедр має по два столи для розміщення своєї презентації. Тут можна зустріти різноманітні плоди інтелектуальної та фізичної праці від суконь до підручників. Кожна з кафедр доклала зусиль щоб представити себе у вигідному світлі, адже перемога в такому конкурсі свідчить про плідну діяльність навчального підрозділу. Окрім визнання, на призерів також очікує і нагорода.
     Університет має два головні напрямки своєї роботи - це навчання студентів та наукова діяльність викладачів. Проректор з наукової роботи Микола Гіроль, говорить що виш протягом останніх 5 років набрав обертів у цій галузі та щороко видає близько 100 підручників і посібників.
     Огляд-конкурс в університеті проводиться вчетверте і вже має свого фаворита з попередніх змагань – це факультет водного господарства. Його декан розповідає, що хоч на цей раз у представленні кафедр факультету чогось особливого і немає, проте минулий рік пройшов плідно для них і показати є що.
      Кожного дня будуть проводитися представлення різних кафедр. Після чого до 30 травня конкурсна комісія визначить переможців у 7 номінаціях.


 


110518_Vustavka sferadesigner

Схожі статті