+380673870816 +380673870816

У Рівному завершився відбір на танцювальне шоу "Май денс"

Вчора у боротьбу за участь у танцювальному фестивалі вступив центр міста. Це останній відбірковий тур проведений між мікрорайонами Рівного.

15 хвилин на підготовку і в бій. Свої навики танцю перед журі демонстрував центр. На подвір’ї загальноосвітньої школи №4, зібралося не одне покоління учасників. оловна мета - продемонструвати своє вміння танцювати і звичайно довести, що Рівне достойне брати участь у телевізійному проекті "Майданс 2".

Учасниці кастингу:

- це найкращий спосіб навчитися танцювати тим, хто не вміє. В Рівному рідко проводяться такі події. Це дуже цікаво. Ми живемо в Рівному і ми за Рівне. 

Підтримати своє місто прийшов і Андрій Єфімов, один з найстарших учасників кастингу.

Андрій Єфімов, заступник директора з виховної роботи Рівненської класичної гімназії "Престиж":

- коли я вперше подивився на екрані цю передачу, думав чому Рівне не там. А потім коли дізнався, що таке буде у нас, не було і краплі сумніву, що я буду тут.

Найважчим, за словами хореографів, перебороти хвилювання учасникам кастингу. Майже всі впоралися із поставленим завданням, виборовши місце в наступному турі. А отже, можна підсумувати, що і  старт, і фініш танцювальної естафети відбіркових турів виявився вдалим, проте біг мав і перешкоди – фінансування. Адже з міського бюджету кошти на танцювальний фестиваль не виділили.

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

- я впевнена, що Рівне, практично вже в телевізійному проекті. І це основна задача оргкомітету, влади думати де брати додаткові кошти, оскільки бюджет ми задіювати не будемо. Побачимо хто в нас справжній патріот.

Заключний відбірковий кастинг поставив крапку у формуванні основного та резервного складу команди. Зараз розпочинається підготовка до підсумкового етапу танцювального фестивалю "Май денс", який відбудеться 26 червня на головній площі міста.


110609_Maydens2 sferadesigner

Схожі статті