+380673870816 +380673870816

У Рівному визначили переможниць "Жінка року-2011"

7 лютого визначили переможниць загальноміського конкурсу "Жінка року-2011", який став вже доброю традицією для нашого міста. Цьогоріч журі у 19 номінаціях обрало 31 переможницю. 

 "Жінка року-2011" став галузевим конкурсом. Свої документи на участь у ньому подали і матері-героїні, і представниці правоохоронних органів, і жінки-маляри, спортсмени, хореографи та інші. У кожній галузі на першому етапі обрали декілька представниць. А потім серед них журі визначило переможниць. Прийом документів розпочався 26 грудня і тривав до 1 січня. За цей час кожна учасниця презентувала своєрідний альбом про себе. У ньому члени журі знайшли потрібну інформацію про особу та її здобутки. Організатори розповіли, що титул "Жінка року" допомагає прекрасним представницям людства самоствердитися та пишатися тим, що вона жінка.

Надія Терещук, головний спеціаліст управління освіти Рівненського міськвиконкому:

- Даний конкурс проводиться вже 11 років поспіль. Метою конкурсу є вшанування жінок у відповідних галузях, допомогти жінці самоствердитися і показати рівнянам жінок, які розбудовують свої галузі.

У профільному управлінні розповіли, що конкурс "Жінка року" -  добра традиція для нашого міста. Переможниці цьогорічного дійства, наступного разу зможуть взяти у ньому участь лише через 5 років. Дехто з них вже скоро стане двічі володарем цього почесного звання.

Надія Терещук, головний спеціаліст управління освіти Рівненського міськвиконкому:

- Згідно положення та чи інша людина може знову подати документи на участь через 5 років. Звичайно, серед переможниць є жінки, які вже брали участь у конкурсі  і цьогоріч також стали переможницями.

7 березня в облмуздрамтеатрі відбудеться урочисте нагородження переможниць загальноміського конкурсу. На жінок чекатимуть море компліментів, квіти, дипломи, сувеніри та святковий концерт.

 

Схожі статті