+380673870816 +380673870816

У Рівному виявили іноземця-волонтера, який порушив міграційне законодавство

В ході проведення на території Рівненської області цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" 12 червня 2024 року працівниками УДМС у Рівненській області спільно з співробітниками Управління служби безпеки України в Рівненській області під час перевірки іноземців, які здійснюють волонтерську діяльність, виявлено громадянина Іспанії, який прибув в Україну 9 березня 2024 року і вчасно не виїхав за межі України після закінчення дозволеного строку перебування.

Вказаного іноземця-порушника притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 грн., яке він виконав. Відповідно до статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» відносно нього прийнято рішення про примусове повернення в країну походження.

Перевірочні заходи з дотримання іноземцями та особами без громадянства порядку перебування в Україні на Рівненщині і надалі тривають в посиленому режимі.

Схожі статті