+380673870816 +380673870816

У Рівному викрили ділків, які виготовляли та збували фальсифікований алкоголь

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури викрито жителів обласного центру, які займались незаконним виготовленням, придбанням, зберіганням та транспортуванням з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

За даними слідства, 45-річний чоловік у змові з двома іншими жителями міста Рівного налагодили придбання спиртової сировини та виготовлення алкогольної продукції з метою її подальшого збуту через роздрібну торгівельну мережу на території області.

Вказані особи, з кінця минулого року систематично придбавали етиловий спирт, який в орендованих ними гаражних приміщеннях використовували для незаконного виготовлення алкогольних напоїв та їх розлив у заздалегідь придбану тару.

У ході проведених санкціонованих обшуків у кримінальному провадженні припинено діяльність цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Виявлено та вилучено понад тонну фальсифікованої алкогольної продукції, обладнання для її виготовлення, тару, транспортні засоби, мобільні телефони.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1, ч. 2 ст. 204 КК України. Тривають необхідні слідчі дії.

Більше новин дізнавайтесь на нашому Телеграм-каналі

Схожі статті