+380673870816 +380673870816

У Рівному відкрилась приймальня народного депутата Дмитра Добродомова (ВІДЕО)

Рівненський міський суд дивує своїми рішеннями. Так, нещодавно, він ліквідував дарчу та акти державної реєстрації на частину ось цього будинку. Власниця, обурена таким рішенням, адже про судовий розгляд її навіть не повідомили. Жінка звернулася до «Народного Контролю».

10 років тому батько переписав на пані Наталю частину будинку та земельну ділянку на вулиці Петлюри у Рівному. Іншу частину дому продали приватному підприємцю. Та згодом підприємець захотів отримати весь, ще і частину земельної ділянки.

Наталія Новодарська, рівнянка:

- Звернулися в суд, щоб визнати дарчу, за якою мені подарував батько землю, недійсною. Державні акти, які я виготовила на цю землю, теж визнати недійсними. Суд відбувся без мене і  анулювали державні акти на землю і дарчу.  Право власності визнали за ним. 

У відчаї пані Наталія звернулася по допомогу у приймальню народного депутата Дмитра Добродомова, що нещодавно відкрилася у Рівному.

Наталія Новодарська, рівнянка:

- Я не знаю куди звертатися і жалітися на суддів, які безпідставно і беззаконно забирають у людей їхні землі.

Ознайомившись зі справою, юрист «Народного Контролю» запевняє, що рішення Рівненського міського суду абсурдне.

Ірина Давидюк, юрист «Народного Контролю»:

- Спочатку абсурдний позов,  потім абсурдне рішення. В даній ситуації звернулась до суду особа, яка не є стороною в даному договорі, яка не є ні спадкоємцем сторін, адже це є абсолютно 3 особа, яка в принципі немає права відповідно до закону звертатися з таким позовом. Порушення абсолютно у всьому – неналежний позивач, порушення строків позивної давності.

Дмитро Сільман, помічник народного депутата, лідера «Народного Контролю»  Дмитра Добродомова:

- Ми можемо надавати правову допомогу, юридичну допомогу. Ми власне те і робимо. Ми порекомендували звернутися у ВККС.

Звернулася у приймальню Дмитра Добродомова і жителька села Олександрія пані Світлана. Сусід захопив її землю, на якій збудував величезний вольєр для собак. «Народний Контроль» із заявою вирушив до сільської ради Олександрії, аби вручити звернення  керівництву села. Нас відразу ж запевнили, щопозиватимуться із собаківником.

«Народний Контроль» і надалі стежитиме за розвитком подій і добиватиметься, аби справедливість в обох випадках взяла гору. 

Схожі статті