+380673870816 +380673870816

У Рівному попрощаються із 30-річним старшим солдатом Віктором Пантелеймоновим

Фото з ФБ сторінки Рівненської міської ради

Віктор Пантелеймонов народився 6 грудня 1992 року у Рівному. Навчався у Рівненському ліцеї №8. Згодом, сім’я тимчасово переїхала на Острожчину, саме у місцевій Бродівській школі Віктор закінчив 9 класів. Згодом, вступив у Рівненське професійно-технічне училище №10, де здобув фах слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.

“Вітя відслужив строкову службу в армії на Київщині, а коли повернувся - працював закордоном у Рівному на складах, але не за професією. Дуже добрий, веселий, чесний, справжній хлопець. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, то з перших днів пішов добровольцем до військкомату. Казали чекати, він так кілька разів ходив, бо хотів захищати нашу землю разом із чоловіком сестри, який воював іще в АТО й зараз у ЗСУ. Мобілізували Вітю наприкінці вересня 2022 року. Він був упевнений в собі, казав, що має так зробити, бо ж, хто іще буде захищати нашу землю”, - розповідає мама Героя Наталія.

Веселий, оптимістично налаштований, позитивний Віктор легко знайшов спільну мову із побратимами. Вони його підтримували й поважали, а він відповідав їм такою ж щирістю та безвідмовністю.

Про службу Віктор не розповідав. Натомість надіслав рідним пісню “Дике поле”, аби послухали її та все зрозуміли. Та не це лякало. Найстрашнішими були для родини останній рік і три місяці, коли вони не знали, що з сином...

“Він увесь цей час вважався зниклим безвісти. Ми не знали нічого, де він, що з ним, жодної інформації... Лише зараз нам зателефонували, що є збіг по ДНК... Пів року тому тіло сина та його побратима знайшли наші військові й повернули, аби ми, рідні, могли достойно провести їх...”, - каже мама.

30-річний старший солдат Віктор Пантелеймонов загинув 15 січня 2023 року на Донецькому напрямку...

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 13 квітня, о 10.00 на Майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Нове”...

Схожі статті