+380673870816 +380673870816

У Рівному побільшає дитячих майданчиків (ВІДЕО))

Близько 40-ка нових дитячих майданчиків зявляться у дворах Рівного. Батьки можуть звертатися до своїх депутатів на округах із пропозиціями, де саме є найбільша потреба. Про таку ініціативу розповів очільник Рівного Володимир Хомко під час виконкому.

Дитячих майданчиків у Рівному стане більше. Міська влада вирішила взятися за обладнання осередків для малечі у дворах. До пропозицій рівнян відкриті, але просять жителів не зловживати у бажаннях. Ідеї відбиратиме спеціально створена комісія на наступних засіданнях сесії. Такі ініціативи стануть можливі, завдяки перевиконанню бюджету, каже міський голова.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Якби не було цього перевиконання, я би так зухвало не казав. Бо три роки тому я не міг цього зробити, зараз є можливість. Я так сказав, щоб люди масово зверталися, щоб ми всі заяви подивилися. Передивимося і поставимо крапку в цій історії.

Також кошти із перевиконаного бюджету хочуть розподілити між найбільш важливими потребами міста. Це «Авангард» і дороги.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- На стадіон, на всі капітальні об’єкти, на дорогу на Макарова. Там немає «подушки зі щебеню». Виросла ціна на це до 40 мільйонів, тому зараз будемо переглядати. Бо класти так, щоб асфальт зліз на другий рік, не хочеться.

І ще одне дороговартісне придбання - апарат рентгенологічного дослідження для міської лікарні - ангіограм.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Умова така: Мінстрество дає половину суми, якщо ми даємо - іншу. Даємо 12 мільйонів. Дуже потрібний апарат і дуже сучасний.

Під час виконкому, продовжили також і роботу деяких закладів харчування у Рівному до 24 години. Щоправда, на випробний термін - три місяці. Попри те, що деякі члени виконкому за те, аби рівняни менше розважалися і більше спали.

Василь Царук, член Рівненського виконкому:

- Всім роботу до 24 години. Всіх, хто хоче відпочивати, відпочиває до 12-ї ночі. А те, що ми вночі їм даємо працювати, - ми споюємо молодь. Моя пропозиція таке звернення і просто до 24-ї години і все.

А ось кафе на Залізничному вокзалі знову потрапило у немилість. Його роботу замість цілодобово, як було раніше, обмежили до 23 години, аби уникнути загострення криміногенної ситуації.

Схожі статті