+380673870816 +380673870816

У Рівному Оксана Білозір вручила поліси страхової медицини членам родин учасників АТО (ВІДЕО)

Народна артистка України Оксана Білозір презентувала соціальну програму «Сім’я солдата». Вона забезпечує страховий медичний поліс вартістю 100 тисяч гривень членам родин учасників АТО, а також медичне безкоштовне обстеження у спеціальних клініках України. 

Героїв пам’ятають. Сьогодні у місті відома українська співачка Оксана Білозір презентувала соціальну програму «Сім’я солдата». Вона спрямована на підтримку родин військовослужбовців, що несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції або загинули в АТО. Пан Анатолій втратив на війні сина, каже, приємно, що не забувають героїв та їх сім’ї. 

Анатолій Волошин, батько загиблого в АТО:

- По-перше, я вражений увагою міської влади і пані Оксани Білозір, видатної людини України до таких простих українців. Я рахую, якщо ми усі зберемося так, як наші діти, чоловіки, то Україна переможе.

За словами Оксани Білозір, запровадити такий соціальний проект в Україні запропонувала найбільша в Європі німецька страхова компанія «КД LIFE» спільно з німецько-чесько-українською асоціацією «EURO-BRIDGE» та благодійним фондом «Європейський міст». Ця програма забезпечує страховий медичний поліс вартістю 100 тисяч гривень членам родин учасників АТО, а також медичне безкоштовне обстеження у спеціальних клініках України.

Оксана Білозір, народна артистка України:

- Цей поліс унікальний. Він видається мамі, тату,  дружині, рідним. Цей поліс має велике підкріплення, адже це 100 тисяч гривень і це страхуванні і життя, і страхування смерті. Тут є багато небезпечних захворювань. Не страхують ті компанії, які є в Україні, тобто ці люди можуть отримати в ризиковані моменти те, що їм потрібно. 

На даний момент у Рівному такі поліси отримали три сім’ї, які зареєструвалися у даній програмі. Для цього їм знадобилися документи, що засвідчують їх особу та дані проте, що їх близькі проходять службу в зоні АТО чи загинули під час бойових дій. 

Схожі статті