+380673870816 +380673870816

У Рівному дипломи магістра отримали 182 випускники МЕГУ

У МЕГУ прийшла весна сповнена веселощів, жартів та позитиву. Однак є місце і суму, адже вишу доводиться прощатися зі своїми магістрами. Перепустку у доросле життя колишнім студентам, а нині вже висококваліфікованим фахівцям, офіційно вручили на сцені міського палацу "Текстильник".

Жартами, танцями та піснями. Ось так вітало весну студентство МЕГУ. Для когось вона перша, а для когось остання. Путівку в доросле життя, а себто диплом магістра отримали 182 випускники.

Роки ж навчання у МЕГУ випускники називають найкращими та кажуть, що уже сумують за ними.

Олена Ботан, магістр:

- Найбільше я буду сумувати за студентським життям. Порівнюючи з дорослим життям, коли ти вже працевлаштовуєшся, то звичайно студентське безтурботне. Здача екзаменів, нерви перед екзаменами - це все так як і у всіх. Було дуже весело і класно.

З ностальгією згадує про студентські роки і Анна Бікус. Однак для неї вони безтурботними не були, адже дівчина успішно поєднувала навчання із роботою. Сьогодні вона вже директор туристичної фірми. Своєму успіху завдячує і МЕГУ.

Анна Бікус, магістр:

- Впродовж цих років, що я навчалася у МЕГУ, я стала дійсно професіоналом своєї справи. І хоча життя нині так склалося, що я не працюю за спеціальністю, однак у тій справі, мені надзвичайно допомогли знання здобуті в університеті МЕГУ. Я щиро вдячна викладачам, адже вони усі роки нашого навчання вкладали у нас частинку своєї душі. Завдяки їм, їх старанням, ми стали зараз тими ким ми є.

Усі усміхнені та щасливі. Лише в очах ректора вишу Анатолія Дем’янчука сум. З-під свого надійного крила у вир дорослого життя він відпускає вже колишніх студентів.

Анатолій Дем’янчук, ректор МЕГУ:

- Цей випуск надзвичайно цікавий, адже магістратура – це елітна частина студентства, які планують в майбутньому займатися науковою роботою, займати керівні посади. Мені радісно, що ми підготували висококваліфікованих фахівців, які поповнюють ряди виробничників, економістів, журналістів, юристів. 

І якщо сьогодні МЕГУ слізно прощається зі своїми студентами, то Україна й уся Європа радіє та щиро вітає нових висококваліфікованих фахівців.

Схожі статті