+380673870816 +380673870816

У Рівному чоловік у сквері вирішив постріляти із пістолета

Учора патрульні Ігор Касян і Сергій Кирик, які були поза службою, прогулювалися сквером на вулиці Соборній. Як раптом вони почули три постріли, а невдовзі помітили й чоловіка, який, ймовірно, їх здійснив.

Вони одразу побігли туди та побачили на землі три гільзи. А у 28-річного громадянина, який не встиг далеко відійти, у сумці проглядався предмет, зовні схожий на пістолет.

Чоловік почав підвищувати голос та агресивно поводитися. Поліцейські негайно зателефонували на 102, щоб викликати підмогу. Після цього ймовірний стрілець дістав із сумки пістолет, розібрав його та викинув на узбіччя.

Невдовзі приїхав екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група. Пістолет, на щастя, виявився стартовим, тому чоловік ніякої шкоди іншим громадянам не заподіяв. Але під час поверхневої перевірки інспектори виявили у нього речовину у фользі, схожу на наркотичну. Також з'ясувалося, що він перебуває у розшуку кримінально-виконавчою службою.

На громадянина патрульні склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Відомо, що слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Схожі статті