+380673870816 +380673870816

У Рівненській ОДА обговорили підготовку до опалювального сезону

Фото пресслужби РОДА

На Рівненщині продовжують активну підготовку до осінньо-зимового періоду. Так, в облдержадміністрації обговорили діяльність газового комплексу з підготовки до опалювального сезону.

«На сьогоднішній нараді, організованій Міністерством енергетики України, йшлося про необхідність посилення контролю за підготовкою об’єктів енергетики до роботи в прийдешній осінньо-зимовий період. Так, ми обговорили питання укладання договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання та газового обладнання», - зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська. Повідомляє пресслужба РОДА.

Під час наради також йшлося про можливі заходи для гарантування безперервного постачання природного газу побутовим споживачам.

«Необхідно забезпечити безперебійну діяльність операторів і відповідний стан мереж. Відтепер будемо приділяти ще більше уваги технічним питанням. Усе для того, щоб підготуватися належним чином до опалювального сезону», - наголосив очільник Міністерства енергетики України Максим Немчинов.

Схожі статті