+380673870816 +380673870816

У Рівненській обласній раді обговорили проведення конкурсів на зайняття посад керівників охорони здоров’я

У Рівненській обласній раді  відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

У зв’язку із набранням чинності постанов Кабінетом Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 члени комісії розглянули питання щодо проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад області.

Постановою від 27.12.2017 №1094 затверджено Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я.

Зокрема, передбачається конкурсна процедура призначення керівника закладу охорони здоров’я. Для проведення конкурсу створюється конкурсна комісія , яка складається з шести – дев’яти осіб. До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості представники органу управління; громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності; трудового колективу відповідного комунального закладу, що обрані на загальних зборах трудового колективу.

Депутати-члени комісії одноголосно підтримали рішення про рекомендацію щодо підготовки проекту про внесення змін до Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області. Цими змінами передбачається утворити постійну діючу Конкурсну Комісію у складі 9 осіб. Вказаний проект рішення буде винесений на розгляд чергової сесії обласної ради. 

Інформують у прес-службі Рівненської обласної ради. 

Схожі статті