+380673870816 +380673870816

У Рівненській міській раді створять новий Департамент

Фото ілюстративне

Сьогодні  Рівнерада прийняла рішення про утворення Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

Цифровізація — важлива складова розвитку громади. Аби прискорити зміни у цьому напрямку, міський голова доручив створити Департамент цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг РМР.

Серед пріоритетних для Рівного завдань — впровадження цифрових державних послуг, створення зручних онлайн-сервісів, розвиток місцевих електронних інформаційних ресурсів, максимально спростити й зробити доступним і зрозумілим процес отримання важливої інформації, видачі довідок чи збору даних у громаді.

Влада міста продовжує оптимізувати роботу державних та адміністративних структур, щоб економити час та ресурси кожного. І вже фіксуються позитивні зміни: рівняни, переселенці, і ті,хто побував закордоном відзначають, що рівень сервісності, швидкості обслуговування, доступності послуг у нашій громаді - дійсно не гірше європейського.

Важливо, щоб цифрова трансформація відбувалась, а громади активно включались у цей процес.

Схожі статті