+380673870816 +380673870816

У МЕГУ завітали білоруські партнери

До Міжнародного економіко-гуманітарного університету завітали друзі з Республіки Білорусь. Творчі колективи з Барановицького державного університету вже традиційно відвідали МЕГУ. Допоки студенти обмінювались творчими напрацюваннями, керівники двох вишів говорили про результати співпраці та плани на майбутнє. 

На декілька днів до Міжнародного економіко-гуманітарного університету завітали творчі колективи з Барановицького державного університету. За словами ректора білоруського вишу, на культурній ниві у них з Міжнародним економіко-гуманітарним університетом побудована надійна співпраця.

Василь Кочурко, ректор Барановицького державного університету:

- З жодним університетом в нас немає таких теплих стосунків. Я щиро вдячний МЕГУ, що в нас є взаєморозуміння як проректорів, так і студентів. Як ваші, так і наші їдуть з великим задоволенням один до одного. 

Окрім культурної співпраці, ректори вишів також говорили і про започаткування певних спортивних програм між двома навчальними закладами.

Василь Кочурко, ректор Барановицького державного університету:

- Можна говорити і про волейбол, і про футбол. В нас є хороша жіноча команда з хокею на траві. Цьогоріч закінчується будівництво поля для цього виду спорту. 

Продуктивною зустріч виявилась і у науковій сфері. Зокрема були напрацьовані домовленості щодо обміну досвідом між філологічними кафедрами вишів.

Анатолій Дем’янчук, ректор МЕГУ:

- Сьогодні ми будемо розвивати роботу у науковій сфері. Це, в першу чергу, розробка методик викладання іноземної мови.

Користь від співпраці Міжнародного економіко-гуманітарного університету з Барановицьким державним університетом очевидна. Наприклад, останні перейняли у своїх рівненських колег ідею дистанційної освіти, яка доволі вдало прижилась. В свою чергу, за словами ректора МЕГУ Анатолія Дем’янчука, незабаром рівненська делегація відвідає Барановицький державний університет, де вони не лише ознайомляться з новинками закладу, але й продовжать конструктивну наукову співпрацю.

Схожі статті