+380673870816 +380673870816

У МЕГУ день відкритих дверей

    Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука запрошує  9 квітня на день відкритих дверей. Початок урочистої частини о 10:30. Гостей зустрінуть концертом художньої самодіяльності університету. Декани проведуть ознайомчу екскурсію по факультетам вузу. Всі бажаючі зможуть відвідати спортивний комплекс та басейн.

     Приватний вищий навчальний заклад  МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука пропонує здобути освіту за широким вибором різних престижних спеціальностей, які серйозно знадобляться в житті кожному.

     До його складу входить 8 факультетів та Інститут педагогічної освіти. В них можна отримати другу вищу освіту, а також диплом європейського зразка, який визнаний в усіх країнах, що підписали Болонську конвенцію. Студенти 3-х випусків вже отримали такі дипломи. І на сьогодні вони єдині на Україні.

     За 16 років університет підготував 13000 висококваліфікованих спеціалістів, які отримали дипломи державного зразка. Серед них відомі в Україні та за кордоном підприємці, науковці, педагоги, викладачі вищих навчальних закладів, а також  ті, хто захистив кандидатські дисертації в різних галузях науки. Більше 80% спеціальностей, які можна отримати в університеті, акредитовані за 4 рівнем акредитації.

     Університет співпрацює з провідними вищими навчальними закладами Угорщини, Польщі, Бельгії, Словаччини, Білорусі, Німеччини, Чехії, Росії, Фінляндії та інших країн. В університеті навчальний процес забезпечують138  професорів, докторів наук, академіки галузевих і міжнародних академій, кандидатів наук та доцентів.

     Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука має власну матеріально-технічну базу. До послуг студентів п’ять сучасних навчальних корпусів, найбільший в регіоні спортивний комплекс, плавальний басейн, гуртожитки.

Схожі статті