+380673870816 +380673870816

Телеканал "Сфера-ТВ" та ведуча дитячого проекту "Небесна колискова" отримали першість у Рейтингу популярності "Гордість Рівного"

Подвійна перемога. Телеканал "Сфера-ТВ" та ведуча дитячого телевізійного проекту "Небесна колискова" Валентина Сенько, відома малечі як тьотя Валя, отримали першість в Х загальноміському Рейтингу популярності "Гордість міста-2012" у номінаціях "Кращий ЗМІ" та "Кращий журналіст" Рівного. 

Нагадаємо, переможців проекту визначали за допомогою журі. А під час святкування Дня міста привселюдно нагородили.

Місто пишається телеканалом "Сфера-ТВ". Цьогоріч у рамках загальноміського Рейтингу популярності "Гордість міста-2012" цей місцевий телеканал отримав першість у номінації "Кращий ЗМІ". І недаремно, оскільки "Сфера-ТВ" завжди ретельно стежить за перебігом подій в інформаційному просторі міста та працює задля того, аби глядачі завжди були у центрі всіх подій Рівного. До того ж, саме "Сфера-ТВ" за останній рік значно розширив простір телемовлення. Окрім Рівного програми телеканалу можуть переглядати ще в 9 містах області або у будь-який зручний час в он-лайн трансляції в мережі "Інтернет". Однак це не єдина нагорода. Перемогу у номінації "Найкращий журналіст" отримала наша ведуча, автор проекту "Небесна колискова" Валентина Сенько.

Валентина Сенько, автор, ведуча, режисер, поет та композитор телепроекту "Небесна колискова":

- Я вдячна нашій команді. У нас сама чудова команда і я ними дуже пишаюся. І оператор, і звукорежисер, і мій улюблений лялькар-перформер, який відомий у всій Україні. У нас прекрасні діти, у нас прекрасні клоуни, у нас самі прекрасні актори, які є у Рівному. Тому вони заслужили "Гордість міста".

Однак перемозі радіє не лише тьотя Валя, а й маленькі актори дитячої програми "Небесна колискова". Вони зізналися, що завдяки цьому проекту довідалися багато нового та цікавого.

Бліц:

- На заняттях дуже цікаво. В нас різні костюми, дуже багато номерів, постановок. В нас чудовий хореограф. Мені подобається там зніматися.

- Завдяки "Небесній колисковій" ми побували у багатьох куточках України. І не тільки.

- Мені дуже сподобалося там бути. Я отримав дуже багато позитивних емоцій та веселих вражень.

Програма "Небесна колискова" уже впродовж шести років виходить в ефірі та з кожним днем підкорює все більше дитячих сердець. Тьотя Валя додала, що саме цей проект дає можливість малечі потрапити на телебачення.

Валентина Сенько, автор, ведуча, режисер, поет та композитор телепроекту "Небесна колискова":

- Я дуже щаслива, що ми можемо надавати такий шанс дітям. От такі дітки як наша Яна, яка сьогодні у костюмі телеканалу "Сфера-ТВ", можуть представляти і телеканал "Сфера-ТВ", і "Небесну колискову".

Однак бути кращим нелегко, - каже тьотя Валя. Додала, що перемогу отримали лише завдяки щоденній наполегливій праці всього колективу та зокрема маленьких акторів. Загалом цьогоріч у рамках загальноміського Рейтингу популярності "Гордість міста-2012" свої нагороди отримали 28 претендентів у 19 номінаціях.

Схожі статті