+380673870816 +380673870816

Татусево-книжковий проєкт: в області стартували читання з відомими батьками

Фото пресслужби РОДА

«Тату, почитай!» - саме під такою назвою на Рівненщині стартував марафон татусевих читань. До нього приєднався і заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг. Він читав третьокласникам Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 твір «Таємниця козацької шаблі» авторки Зірки Мензатюк.

«Книга – це завжди нова пригода. Адже разом із персонажами ми вирушаємо в мандрівку. Я читаю разом зі своїми дітьми, і це вже стало нашою хорошою традицією, - прокоментував заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.  - Сподіваюся, що завдяки проєкту «Тату, почитай!» діти отримають для себе відповіді на питання, навіщо читати». Повідомляє пресслужба РОДА.

Також Сергій Гемберг підписав «Наказ татусям Рівненщини», скріпивши спеціальною печаткою прагнення до спільного родинного читання. 

«Мета проєкту - це активізація читання батьків разом із дітьми. Адже татусь, який читає дітям, стає їхнім справжнім другом. Спільне читання вибудовує родинні зв‘язки, дарує теплі спогади, формує майбутнє», - розповіла рівненська письменниця Тата Рівна.

Письменники за період  реалізації проєкту також планують створити поетичну збірку «Тато читає». 

Тим часом читання з відомими рівненськими татусями триватимуть до 1 червня. 

Ініціативу реалізують у читальному залі бібліотеки у м.Рівне на Проспекті Миру, 16.

Схожі статті