+380673870816 +380673870816

Студент МЕГУ став призером чемпіонату світу з боксу

Студент факультету здоров’я, фізичної культури і спорту Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С.Дем’янчука Олександр Шепелюк став срібним призером п’ятого чемпіонату світу з боксу серед студентів, який минулого місяця проводився в столиці Азербайджану місті Баку. Про це повідомила прес-служба МЕГУ.

У турнірі приймали участь більше півсотні боксерів з Казахстану, Таджикистану, Азербайджану, Естонії, Грузії, Молдови, Туреччини, Росії та України. Вихованець спортивного товариства «Колос», студент заочного відділення факультету здоров’я, фізичної культури і спорту МЕГУ, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Шепелюк (вагова категорія до 52 кг), виграв усі поєдинки та дійшов до фіналу.

За словами його наставника Володимира Соколовського, перший раунд із представником команди-господаря змагань Саміром Мамедовим, наш юнак вигравав. Однак судді надали очкову перевагу своєму земляку, тож Олександрові дісталось "срібло". За підсумками чемпіонату світу українські боксери здобули шість нагород: одна золота, одна срібна та чотири бронзові нагороди, що дозволило збірній України посісти третє загальнокомандне місце. Попереду нашої команди опинилися збірні Азербайджану та Росії.

Схожі статті