+380673870816 +380673870816

Справжню зимову казку подарувала "Небесна колискова" рівнянам напередодні новорічних свят

Дітлахи з проекту телеканалу "Сфера-ТВ" "Небесна колискова" потішили мешканців міста концертним виступом в одному з торгово-розважальних центрів.

Не встигли відійти від овацій та захоплень, які здобули під час головної телевізійної премії країни "Телетріумф", як одразу на сцену демонструвати свої таланти рівнянам. Дітлахи до виступу готувались кілька місяців, аби нарешті продемонструвати усі свої здобутки та зігріти глядачів своїм теплом.

Тьотя Валя, автор та ведуча дитячого проекту "Небесна колискова":

- Сьогодні справді зима така холодна як в мультику "Простоквашино", але наші дітки сьогодні всіх будуть зігрівати посмішками, радіти, співати, танцювати і зустрічати Миколая. Дітки, помахаємо всім привіт.

Зворушливі дитячі вірші, захоплюючі конкурси для батьків, запальні танці та пісня з глибини дитячого серця. Сцена об’єднала як дебютантів, що вперше в своєму житті демонстрували таланти широкому загалу, так і досвідчених учасників проекту "Небесна колискова".

А от святковий настрій дітлахам подарували високоповажні гості – прискіплива, проте справедлива няня Макфі, чарівний Ельф, передвісник новорічних див та завжди щедрий на подарунки Святий Миколай. Ці дитячі улюбленці привітали усіх найменших із святами.

Святий Миколай:

- Доброго дня малеча! Вітаю вас із наступаючими файними святами. Нехай здійсняться ваші мрії і особисто я спробую дати кожному з вас той подарунок, на який ви заслуговуєте, а деякі з вас навіть отримають різочку. Будьте щасливі, грайтеся в сніжки, катайтеся на ковзанках і посміхайтеся. Я вас дуже міцно люблю.

Ельф:

- Дітлахи, всі будьте чемними, хорошими і завжди слухайтесь батьків та вірте в новорічні дива.

Справді, казка завітала до усіх, хто вірить. Тож холодно і сумно у ці засніжені, морозні, зимові дні не було нікому.

Бліц:

- Мені дуже сподобалось танцювати, особливо як Миколай виходив на сцену.

- Багато танців було і дорослі виступали дуже красиві.

- Я люблю "Небесну колискову".

- Мені взагалі дуже сподобалось, моменти запам’ятались, особливо кінцевий, як ми співали Миколаю пісню, як моя хореограф танцювала.

Дитяча любов та творчість розтопила серця глядачів. За свої таланти та таке палке прагнення до самореалізації малеча отримала подарунки та віру в те, що чудеса приходять саме до тих, хто з нетерпінням на них чекає.

Схожі статті