+380673870816 +380673870816

Сьогодні у Рівному проводили благоустрій на вулицях міста

Фото пресслужби міськради Рівного

Працівники тресту зеленого господарства щодня працюють над тим, щоб мешканці громади проживали у комфортних і безпечних умовах.

Сьогодні трестівці зрізають та прибирають сухі дерева на вул. Соборній, Чорновола, обрізають та прибирають зламане, сухе гілля на вул. Кавказькій, Степана Бандери, Клима Савура, зрізають зламане дерево на вул. Гагаріна, 47-49, фарбують металевий паркан на пагорбі Слави, встановлюють кронштейни на опори для прапорців на вул. Соборній. Повідомляє пресслужба міськради Рівного.

Ручний покіс трави проводиться на вул. Київській (від автовокзалу до Кооперативного технікуму), Соборній (від Кооперативного технікуму до вул. В. Чорновола), Коцюбинського (перехід до зал. вокзалу), Дорошенка, Героїв Небесної Сотні.

Працівники із озеленення прополюють квітники біля «Політону», Кооперативного технікуму, драмтеатру, парку Молоді, саджають квіти на вул. Київській та кущі у парку Молоді, вирубують порослі дерев на бульварі Незалежності. Згрібають і завантажують скошену траву, завантажують гілля, листя на транспорт та проводять санітарне прибирання на закріплених територіях.

Схожі статті