+380673870816 +380673870816

Сьогодні у прикордонні Рівненщини пролунали вибухи. Є постраждалі

Сьогодні на півночі області у прикордонній смузі пролунали вибухи, наслідки яких встановлюються. На місці події працюють відповідні служби.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль

«За попередньою інформацією, під час вибухів постраждала цивільна особа, яка прямувала в бік кордону, проігнорувавши покажчики «Небезпечно! Міни!». Наразі її життю нічого не загрожує. Вкотре нагадую, на кордоні діють режимні обмеження. Перебування там цивільних заборонене. При цьому воно є небезпечним, адже постійно відбувається укріплення кордону, в тому числі шляхом мінування», - наголосив Олександр Коваль.

Вкотре нагадуємо: перебування цивільних осіб поблизу державного кордону є небезпечним!

Як повідомлялося раніше, кордон укріплюється та проходять заходи з його подальшого інженерного облаштування. Поряд з цим, відбувається й мінування території. На кордоні з державою-агресором росією та її поплічницею – білоруссю діють встановлені режимні обмеження, які є обов’язкові до виконання.

ПАМ’ЯТАЙТЕ!

Заборонено будь-яке пересування цивільних осіб в смузі місцевості вздовж державного кордону та завширшки 1 км від нього.

Всі особи (громадяни України, іноземці та особи без громадянства) мають право в'їжджати, перебувати, проживати, провадити роботи й пересуватися у прикордонній смузі лише після отримання відповідного дозволу від органу Державної прикордонної служби України. Це стосується, як фізичних, так і юридичних осіб.

Кордон з білоруссю під пильним контролем ДПСУ, СБУ та Нацполіції.

Схожі статті