+380673870816 +380673870816

Собачий терор на Рівненщині продовжується (ВІДЕО)

Собачий бізнес пана Бойка набирає обертів. Цього разу нові розплідники з’явилися на території Рівненського радіозаводу. Місцеві мешканці обурені. Від постійного гавкоту собак люди не можуть спати. Міська ж влада не поспішає вирішувати проблему. В справу витрутився «Народний Контроль».

Тибетські мастифи Юрія Бойка вже давно тероризують жителів Рівненщини. Розпочалося все в селищі Олександрія, де собаки часто нападали на людей.

Дмитро, житель Олександрії:

- Перескочив він вольєр, перескочив він паркан наш і на мене собака кілограмів 80. Ну, морда  тут так, почав за лікті хватати. 

Надія, жителька Олександрії:

- Собаки забігли в двір і сиділа на дворі маленька дитина і дитина дуже злякалася. Сиділа моя мама-інвалід, теж злякалася дуже, серце почало дуже сильно боліти. 

Сам власник собак на сусідів не зважає, на камеру поводиться зухвало і прогнозовано все заперечує.

Юрій Бойко, розводить собак:

- Я вважаю, що я можу займатися на своїй ділянці тим, чим вважаю за потрібне.

А це вже вулиця Костромська у Рівному. У міському будинку Юрія Бойка нова буцигарня. Ситуація та ж – собаки часто нападають на людей.

Лідія, мешканка вулиці Костромської:

- Коли вони проходили повз і вони як би граючись, вкусили мене за коліно, порвали халат і я закричала.

Володимир,  мешканець вулиці Костромської:

- Ці собаки постійно гавкають і здійснюють неодноразові напади на людей. 

Та і це не кінець. Новий собачий розплідник беруться зводити поруч одного з рівненських вишів, на території радіозаводу. На початку будівництва міський голова Рівного запевняв «Народний Контроль»,  що особисто займеться цією справою.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Напишемо в прокуратуру, сільськогосподарську інспекцію, в поліцію, в податкову. Листи я сам особисто підпишу, більше того, передзвоню начальнику служби, кожному, міському прокурору, начальнику податкової. 

Та не зважаючи на гучні обіцянки, розплідник на території радіозаводу Юрій Бойко таки добудував і на днях запустив туди чотирилапих. Місцеві мешканці обурені, кажуть, що через собак  втратили спокій.

Жанна,  мешканка вулиці Степана Дем’янчука:

- Собаки  бійцівські, ночами гавкають. Гавкання починається в 11 годині вечора, неможливо  зовсім спати. 

Олексій, мешканець вулиці Степана Дем’янчука: 

- Сильно заважають ці собаки людям вночі відпочивати. Діти маленькі є, які не можуть реально спати, постійно прокидаються від виску цих собак. 

Люди додають, що відкривати буцигарню поблизу житлових будинків – це справжнє знущання над ними.

Лілія, мешканка вулиці Степана Дем’янчука: 

- Це треба робити за містом, а не де жилий квартал, люди мають відпочивати вночі, ми вже третю ніч  не спимо. 

Іти на компроміс з місцевими власник не хоче. Разом з людьми викликаємо поліцію. Може хоч правоохоронці зможуть прорватися на територію і поспілкуватися з Юрієм Бойком?!  

А ні журналістам, а ні громаді, а ні поліції ніхто так і не відкрив. Останні запевняють, що вже працюють над цим. Представники місцевої влади відмовляються пояснювати журналістам «Народного Контролю», як дозволили пану Бойкові будувати ще однин розплідник.  Лиш далі співають свою пісню, що мовляв, у всьому розберуться. «Народний Контроль» буде слідкувати за перебігом цієї справи.

Схожі статті