+380673870816 +380673870816

Щодо ситуації із паливом на АЗС Рівненщини

Фото ілюстративне

Уряд України та Рівненська ОВА роблять все можливе, аби вирішити проблему дефіциту пального. 

На сьогодні забезпечені пальним підприємства критичної інфраструктури, які відповідають за життєдіяльність області (медична, енергетична, комунальна сфери та інші), а також військових, національну поліцію тощо. Для завершення посівної пального теж вистачає.

Влада на постійному зв’язку з усіма мережами АЗС Рівненщини. Зустрічаємося, випрацьовуємо логістичні сценарії для зменшення черг на заправках в межах нашої області. 

Зокрема ОВА вводить щоденне інформування щодо наявності пального на заправках області для зручності мешканців. Такі оперативні дані за інформацією АЗС будуть подаватися на інформаційних ресурсах ОВА двічі на день: о 9 ранку та 18 вечора 

Крім того, будуть виділені окремі АЗС під громадський транспорт. Мова йде про визначені заправки, які будуть доведені до власників маршрутних таксі через управління інфраструктури ОВА. На цих АЗС будуть заправляти транспортні засоби обласних маршрутів та міста Рівне.

Разом з тим  продовжується  контроль дотримання законодавства на АЗС області. В робочу групу входять представники Держпродспоживслужби, нацполіції та СБУ.
 

Схожі статті