+380673870816 +380673870816

Ще два райони Рівненщини підпишуть Угоду про співпрацю з Луганщиною

Делегація з Корецького та Гощанського районів вирушила до Новоайдарського району Луганщини. Поїздка відбувається у рамках Меморандуму про налагодження партнерських відносин між Рівненською та Луганською обласними адміністраціями, який минулоріч підписали їх керівники Олексій Муляренко та Юрій Гарбуз. Планується, що райони Рівненської області офіційно підпишуть Угоду про співпрацю з Новоайдарською РДА, що на Луганщині. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Керівники наших райдержадміністрацій хочуть співпрацювати з Новоайдарською РДА у сфері волонтерської діяльності, обмінюватимуться досвідом роботи у галузі освіти, культури, охорони здоров’я та інформацією щодо перспектив розвитку аграрно-промислового сектору економіки, соціально-економічного розвитку регіонів.

[[textbanner]]

Нагадаємо, в рамках Меморандуму керівники Рокитнівського та Костопільського районів Рівненщини вже уклали Угоди про співпрацю з головами відповідно Новопсковского та Попаснянського районів Луганської області. Крім того, голови Дубенської, Гощанської, Корецької та Костопільської РДА вже побували на Сході України у рамках акції «Не будь байдужим!».

Загалом, вже за декілька місяців співпраці вдалося доправити до Луганщини більше 100 тонн гуманітарного вантажу, 30 кубів лісу на відновлення храму, збудовано 2 каплички та встановлено 7 православних хрестів в місцях переходу. За 2016 рік майже 500 дітей Луганщини оздоровилося та провело зимові канікули на Рівненщині.

Схожі статті