+380673870816 +380673870816

Рятувальники Рівненщини перевірили стан пожежної безпеки у церквах

З огляду на те, що наближається Великдень, рятувальники МНС вжили ряд заходів щодо забезпечення безпеки громадян під час святкування. Про це повідомила прес-служба УМНС в Рівненській області.
    Протягом минулого тижня рейдова бригада, в яку увійшли фахівці обласних управлінь МНС та Держтехногенбезпеки, перевірили стан протипожежного захисту ряду релігійних закладів обласного центру. Під час заходу особлива увага зверталася на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхи евакуації громадян, протипожежне водопостачання та сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо.
    Також настоятелям церков було роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручені пам’ятки, в яких відображені всі основні питання пожежної безпеки. Аналогічні рейдові перевірки напередодні Пасхальних свят були проведені в кожному храмі області.
    З цим зазначимо, що в дні святкування Великодня всі підрозділи МНС та Держтехногенбезпеки працюватимуть в режимі підвищеної готовності. Крім того, у ніч святкування підрозділи МНС, члени добровільних пожежних дружин та місцевої пожежної охорони будуть чергувати безпосередньо в церквах і слідкувати за дотриманням протипожежного режиму.

Схожі статті