+380673870816 +380673870816

Рятувальники провели пожежно-профілактичну роботу з мешканцями багатоповерхівки у Рівному

Фото пресслужби міськради Рівного

Пожежі у багатоквартирних будинках – це завжди особлива небезпека для мешканців. У висотних та житлових будинках підвищеної поверховості під час пожежі значно збільшується час евакуації мешканців та ускладнено гасіння пожежі, особливо на верхніх поверхах. Тому 9 грудня рівненські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з демонстрацією дії систем протипожежного захисту на будинку підвищеної поверховості, розташованому за адресою: місто Рівне, вул. Коновальця, 18.

Під час проведення заходу рятувальники особливу увагу звертали на справність внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, систем протипожежного захисту. Повідомляє пресслужба міської ради Рівного.

Окремо працівники ДСНС провели моніторинг під'їздів пожежно-рятувальної техніки до пожежних гідрантів, кругових проїздів навколо багатоповерхових житлових будинків та місць встановлення авто драбин.

В ході відпрацювань заступник міського голови Ігор Кречкевич надавав практичну та теоретичну допомогу головам ОСББ, щодо участі у Муніципальній програмі сталого розвитку.

Подібні відпрацювання рятувальники проводять не вперше та запевняють, що будуть і надалі продовжувати доносити до мешканців міста заходи безпечної поведінки та алгоритм дій у разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.

Схожі статті