+380673870816 +380673870816

Рівнянці увірвався терпець після того як її двічі затопило

У самому центрі міста, у багатоповерхівці на вулиці Мазепи 20 на горищі півтора місяці тому прорвало опалювальну трубу і весь бруд разом із теплою водою вилився в одну із квартир. Оговтавшись від неприємної ситуації, яка до того ж повторюється уже вдруге, мешканці зрозуміли, що ремонтувати застарілі комунікації ЖКП не збирається. У відчаї люди пішли до міського голови.

У пані Тетяни двоє маленьких дітей. Після уже другого такого потопу за останні два роки терпець увірвався. Минулого разу вона судилася і отримала матеріальну компенсацію. Втім тепер наголошує, що не почне робити ремонт, поки не впевниться, що труби на горищі більше не прорвуть. Адже жити на пороховій діжці більше не може.

Тетяна Гондар, рівнянка:

- Вияснилося, що ці роботи зводяться до заміни метру труб. На цьому вся любов. Прорве ще раз, то поміняють ще метр труби. Ось така позиція ЖКП. Ми живемо – світла немає, підлога вздута, тут же текла не вода, тут текла, як кажуть в народі, гноївка. Перший крок – це заміна труб, другий – це ремонт квартири, я не можу починати ремонт, поки у мене є загроза наступного потопу.

Поки у ЖКП виправдовуються, що не мають коштів на капітальний ремонт, пані Тетяна дійшла і до міського голови. Вона розповіла, що можливо високопосадовець розбереться у ситуації краще. Для неї це чи не остання надія.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Я з цією жінкою розмовляв по телефону і ми домовилися, що я в її квартиру приїду сам, подивлюся із спеціалістами і ми вирішимо в який спосіб можна компенсувати матеріальні затрати, які вона понесла. Я особисто все обстежу.

Нині рівнянка наводить лад у квартирі, намагається зупинити поширення комах та грибку, а її дівчатка гуляють по зіпсованому паркету. Володимира Хомка у гості вона чекає вже сьогодні. Про результат цих перемовин наші журналісти розкажуть у найближчих випусках новин.

Схожі статті