+380673870816 +380673870816

Рівненський центр профтехосвіти сервісу та дизайну відзначив 50-річчя

Урочистості з нагоди п’ятдесятиріччя Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну почалися зранку. У програму масштабного концерту увійшли виступи рівненських колективів самодіяльності, привітання головних освітян міста і області та вручення подарунків.

За цей період навчальний заклад випустив понад 17 тисяч висококваліфікованих фахівців. Самі ж учні з неабиякою душевною теплотою ставляться до свого навчального закладу. Шквал оплесків під час урочистостей викликав подарунок, який презентував власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк навчальному закладу: надсучасну вишивальну машинку, обладнану комп’ютером.

Михайло Назарук, директор ДПТНЗ Рівненського центру ПТО сервісу і дизайну:

 - Це машинка вишивальна останнього покоління, яка коштує більше 50 тисяч гривень і це свідчить, що він зацікавлений, щоб ми готували кваліфікованих працівників.

Сам дарувальник запевнив, що вартість не головне, адже насамперед – це дає можливість учням працювати із сучасним обладнанням та здобувати досвід. Окрім того, Олег Червонюк поділився з планами на майбутнє щодо партнерства між навчальним закладом та льонокомбінатом.

Олег Червонюк, власник Рівненського льонокомбінату:

 - Близько ста таких машин вже закуплено і до кінця літа вони будуть встановлені на Рівненському льонокомбінаті. Це дасть можливість відкрити близько 200 робочих місць для швачок і в цьому я теж бачу співпрацю між льонокомбінатом та училищем.

Окрім того, пан Олег розповів про свою мрію: щоб Рівненський льонокомбінат став центром легкої промисловості та міг конкурувати із іноземними виробниками. А для цього необхідні хороше обладнання та професійна освіта.

Схожі статті