+380673870816 +380673870816

Рівненський театр ляльок порадував дітлахів новорічним ранком

"Новорічний ранок та дракошин замок", під такою назвою напередодні та під час зимових свят триватиме дійство для малят у Рівненському обласному театрі ляльок.

Дарували святковий настрій дітлахам напередодні новорічних свят дракончик, герої мультфільмів Губка Боб та безстрашний Ніндзя Черепашка, а також чарівна фея Барбі. У свою чергу малюки теж виділялися яскравими новорічними костюмами: чарівні принцеси, лісові звірята, мушкетери та вірна подружка Буратіно – Мальвіна. Зал майорів яскравими дитячими вбраннями.

Олександр Шило, режисер:

- Ми повинні завжди дивувати дітей новими ранками і виставами, а оскільки під час свят у нас завжди багато дітей, ми намагаємося робити щось казкове.

Казкові герої зустрічали дітлахів на другому поверсі фойє лялькового театру. Туди ж, наприкінці новорічного дійства завітали Дід Мороз та Снігуронька. Згодом, свято продовжилося і в глядацькому залі. Директор театру ляльок розповів, що у постановці розважальної програми були задіяні не лише бурхлива фантазія режисера, а й яскраві декорації, спецефекти та уся акторська трупа.

Володимир Данилюк, директор Рівненського обласного академічного театру ляльок:

- Вже традиційно склалося, що в нас працюють дві групи: одна виїзна працює у школах, організаціях, в області, щоб задовільнити всі бажання глядачів, а основна група працює тут, у театрі.

Ранок у малечі розпочався вдало. Рухливі ігри, хороший настрій, нові друзі. Кожен з дітлахів вподобав свого мультяшного героя.

Артем:

- Мені сподобався Черепашка Ніндзя.

Анна:

- Мені сподобалася фея Барбі, бо вона віддала сніжинку.

Денис:

- Там було класно, дуже класно.

Попри всі вподобання малюків, ясна річ, головними фігурами всього дійства були Дід Мороз та Снігуронька, які наповнили зал чарівною атмосферою жаданого новорічного свята

Дід Мороз:

- Шановні глядачі, запрошую вас відвідати наше дійство. Бажаю вам щастя та злагоди у вашому домі на многії літа.

 

Схожі статті