+380673870816 +380673870816

Рівненський рибоохоронний патруль передав більше сотні рибальських сіток для ЗСУ

22 липня 2024 року Рівненський рибоохоронний патруль передав 119 одиниць рибальських сіток (загальною довжиною 4412 м) для облаштування позиції та фортифікаційних споруд для 33-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Нагадаємо, що така передача відбувалась вже не вперше, подібну передачу Рівненський рибоохоронний патруль здійснював 5 березня 2024 року. Так, сітки у кількості 222 одиниці загальною довжиною 5710 метрів було передано Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України на потреби військовослужбовців.

Варто зазначити й той факт, що дану ініціативу підтримали й представники комісії з оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави (представники від Департаменту фінансів Рівненської ОДА, Управління забезпечення примусового виконання рішень у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) та Головного управління Державної податкової служби у Рівненській області та Рівненського рибоохоронного патруля).

Рівненський рибоохоронний патруль, в свою чергу, планує й надалі підтримувати наших захисників та забезпечувати їх необхідними засобами для ефективного захисту від ворога.

Схожі статті