+380673870816 +380673870816

Рівненський музично-драматичний театр порадував новою виставою

Яскраві декорації, живий музичний супровід, запальні актори та повчальний зміст – такою побачили нову виставу "На добраніч казка" юні глядачі Рівненського музично-драматичного театру.

Ця казка розповідає про маленьку неслухняну принцесу, яка щовечора вередувала і не хотіла спати. Аби змусити дівчинку поринути у сон, король та королева разом з казкарем розповідають свою захоплюючу та повчальну казку. 

Лише місяць знадобився режисеру та акторам, щоб втілити цю історію у сценічне життя.

Катерина Лапіна, акторка:

- Казка надзвичайно гарна, тому я запрошую всіх рівнян подивитися її. Я думаю, що навіть дорослі отримають величезне задоволення від перегляду.

Сім акторів, струнний квартет і танцювальний балет створили на сцені драматичного театру справжню казку. Яскраві декорації, костюми та неочікувані повороти сюжетної лінії надали дійству оригінальності. Режисер розповів, що вистава має і повчальний характер.

Станіслав Лозовський, режисер вистави:

- Вона вчить, що зовнішність не завжди є "плюсом", треба дивитися, яка людина всередині. І одна з тем цієї вистави, що для справжнього кохання немає бар’єрів, якщо любиш по-справжньому, то треба йти до своєї мети. 

Наприкінці сценічного дійства, маленькі глядачі дали свою рецензію переглянутій виставі.

Марія:

- Вистава була класна, отримала передноворічний хороший настрій. Дуже хороший день.

Юлія та Анастасія:

- Дуже гарна вистава. Сподобалася принцеса, гарне вбрання та зачіска, кролик був смішний. 

Постановка "На добраніч казка" триватиме у Рівненському музично-драматичному театрі до 10 січня і стане цікавою не лише дітлахам, а й  батькам, запевнили її творці.

Схожі статті