+380673870816 +380673870816

Рівненський медичний коледж здобув перемогу на конкурсі "Краща медсестра України"

19 червня - День медичного працівника. Представники Рівненського державного медичного коледжу користуючись нагодою привітали усіх працівників цієї нелегкої галузі. 

Ростислав Сабадишин, директор Рівненського державного медичного коледжу:

- від щирого серця вітаю працівників галузі охорони здоров’я. Хочу подякувати їм за нелегку працю, яка потребує розуму та доброти.

Цьогоріч Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник вручив навчальному закладу відзнаку флагмана освіти і науки України. Також Рівненський державний медичний коледж відзначився своєю студенткою, медсестрою обласної дитячої лікарні, Вікторією Возбранюк. Дівчина зайняла перше місце на конкурсі "Краща медсестра України". Таким чином довела, що Рівненщина може пишатися своїми медичними працівниками на державному рівні.

Ростислав Сабадишин, директор Рівненського державного медичного коледжу:

- це важливе досягнення області, адже її представник посів призове місце. Наступний конкурс вже проходить в тій області, яка перемогла.

Незабаром у Рівненському державному медичному коледжі стартує польська освітня програма. Договір укладений з Лодзинською вищою навчальною школою передбачає доступ студентів до європейських зразків освіти. Після теоретичного навчання на молодь чекатиме три місяці оплаченої практики в Польщі. Успішно склавши екзамени студенти отримають диплом вищої польської школи, і як результат - вдале працевлаштування, що дасть змогу розширити професіоналізм у європейських зразках медицини.

Ростислав Сабадишин, директор Рівненського державного медичного коледжу:

- програма направлена, щоб дати змогу студентам адаптуватися у чужій країні.

Вже у вересні, у місті пройде Всеукраїнський конкурс "Краща медсестра". Захід об’єднає працівників усіх областей на базі Рівненського державного медичного коледжу.


110615_Med_Koledg sferadesigner

Схожі статті