+380673870816 +380673870816

Рівненський льонокомбінат вкотре уславився на всю Україну результатами своєї праці (ВІДЕО)

Цього разу продукція підприємства викликала справжній ажіотаж на Третьому всеукраїнському фестивалі «У пошуках made in Ukraine». Він пройшов минулими вихідними на Контрактовій площі у столиці і зібрав понад 200 вітчизняних виробників. 

Їжа і напої, посуд і меблі, побутова хімія і навіть мобільні телефони – усе виключно українського виробництва. На Контрактовій площі у Києві відбувся уже третій фестиваль «У пошуках made in Ukraine». Його мета – показати українцям, що у нас є все своє і негірше за імпортне. Торгівля на ярмарку іде наповну та чи не найбільша черга біля ятки Рівненського льонокомбінату.

Юлія Андріївська, продавець одягу Рівненського льонокомбінату:

- У нас дуже багато клієнтів як зараз на ярмарку, так і в магазині. Дуже великий ажіотаж, тому що люди люблять українського виробника. Дуже багато людей, мені навіть здається, що в нас більше людей, ніж в решти учасників. В нас дуже приємні ціни і якість.

Продукція найбільшого в Україні виробника трикотажу вражає столичних мешканців. Купують одразу по кілька речей і охоче діляться враженнями.

Бліц:

- Дуже подобається. Хороші, яскраві і донечці сподобалося.

- Дешево і якісно. Треба підтримувати українського виробника.

- Футболочку дивлюся. 

- Будете брати? 

- Так, бо це своє, українське і дуже подобається. Тут хороша якість. Ціна 79 гривень. Дешево, дуже дешево. Купуйте.

А тим часом Рівненський льонокомбінат продовжує працювати над тим, щоб його продукцію могли придбати у кожному куточку нашої держави, розвиваючи роздрібну мережу на всю Україну. Нині фірмові магазини рівненського виробника працюють у двох найбільших столичних торгово-розважальних центрах – «Дрім Таун» та «Оушен Плаза».  А також Рівненський льонокомбінат вийшов на європейський ринок і вже відкрив першу торгівельну точку у Польщі. 

Схожі статті