+380673870816 +380673870816

Рівненський економіко-правовий ліцей нагородив своїх кращих учнів

Рівненському економіко-правовому ліцею є ким пишатись. Це вони вкотре довели під час нагородження переможців та призерів олімпіад і конкурсів як місцевого, так і державного рівнів. А таких нарахували понад сотню. 

Пов’язати своє життя з юриспруденцією. Саме про це давно мріє випускниця Рівненського економіко-правового ліцею Катерина Лазарчук. До своєї мети йде наполегливо. Нещодавно вона перемогла у ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. За це і здобула звання "Гордість РЕПЛ -2013".

Катерина Лазарчук, випускниця Рівненського економіко-правового ліцею:

- Для мене це лише початок. В майбутньому мені буде важче, але я буду старатися для того, аби здобути ще більших успіхів. 

Керівництво ліцею нагородило понад сотню своїх обдарованих учнів. Адже саме вони перемагами у всеукраїнських олімпіадах, змаганнях, конкурсах і турнірах прославляючи рідний ліцей.

Петро Коваль, директор Рівненського економіко-правового ліцею:

- Ми дітям вручаємо статуетки з написом "Гордість РЕПЛ -2013". Учні - наша гордість. Чимало наших випускників у вишах навчаються на державній формі. З кожним роком кількість таких випускників зростає.

Концерт з нагоди Дня науки та відзначення кращих учнів Рівненського економіко-правового ліцею відбувся у стінах Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Адже між ліцеєм та університетом підписана угода про співпрацю, якою передбачено сприяння у подальшому навчанні кращим випускникам коледжу вже у стінах університету. Виш активно підтримує своїх колег у всіх починаннях.

Наталія Терновик, проректор з виховної роботи МЕГУ:

- Наш університет підтримує обдаровану молодь. Ми з великим задоволенням спілкуємось з такими людьми. В нас є заходи, які підтримують творчість і високий рівень знань дітей.

За словами вихованців Рівненського економіко-правового ліцею, отримані нагороди - не лише визнання власних здобутків, а й стимул йти вперед, підкорюючи нові освітні вершини. Тим паче, що фундамент для цього, який заклали у РЕПЛі доволі міцний.

Схожі статті