+380673870816 +380673870816

Рівненські журналісти змагалися із майбутніми колегами на рівень ерудиції

У місті пройшов брейн-ринг у рамках фестивалю "Журналістська весна", який організовує щороку Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука.
     Позмагатися в інтелектуальному двобої зголосилися 15 учасників. Три команди: студентів, випускників та журналістів доводили одне одному – хто розумніший. У першій "сутичці" зійшлися студенти факультету журналістики та ті, хто його вже закінчив і працевлаштувався в певному засобі масової інформації. Втім перемога лишилася на боці останніх. Денис Грещук, який очолював команду яка, на жаль, програла, розповів, що дуже хотів перемогти.
     У фіналі з рахунком 5:3 першість здобула команда уже досвідчених журналістів, причому за 5 років проведення фестивалю уже вп’яте. Андрій Матвіїв участь у такому брейн-ринзі бере вдруге. Цього разу сподівався, що студенти покажуть кращий результат, ніж минулоріч.
     Спостерігав за дійством також увесь педагогічний склад факультету масової комунікації та інформаційних технологій. Його декан, Ольга Мітчук, на запитання знімальної групи про те, за кого вболівала – відповіла загадкою. Наостанок усі учасники обмінялися привітаннями, отримали грамоти та символічні подарунки.


110520_Breyn Rung sferadesigner

Схожі статті