+380673870816 +380673870816

Рівненське відділення Національної академії внутрішніх справ України запрошує на навчання

     У Рівненському відділенні навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ України 3-4 квітня провели День відкритих дверей. Ознайомитися і детальніше дізнатися про умови вступу до вищого навчального закладу мали нагоду майбутні абітурієнти та їхні батьки. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

     На сьогодні, у більшості випускників постала проблема вибору вищого навчального закладу. Тому, аби ознайомити батьків та їх дітей з умовами та вимогами вступу, ми провели День відкритих дверей, – повідомила начальник Рівненського відділення навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання національної академії внутрішніх справ Людмила Хмуровська.

     Нині – це один із провідних вищих навчальних закладів у державі та системі МВС України, який має 90-річний досвід підготовки правознавців та психологів. Академія неодноразово отримувала найвищу номінацію рейтингу "Софія Київська" і визнавалася кращим навчальним закладом правоохоронного спрямування завдяки своєму науково-педагогічному потенціалу. Серед педагогів та науковців НАВС - 7 академіків, 3 члени-кореспонденти Національної академії правових наук України, понад 60 докторів і професорів, 444 кандидатів наук та доцентів. Крім того, одна із найкращих бібліотек області.

     Рівненське відділення Національної академії внутрішніх справ за заочною формою навчання здійснює підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" за спеціальністю "Правознавство" на базі повної загальної середньої освіти.

     Прийом документів у відділенні триватиме з 8 липня до 5 серпня (1 потік) та з 14 серпня до 4 вересня (2 потік) 2011 року. Закінчення прийому навчальних справ вступників на умовах окремого договору з працівниками ОВС - 25 липня 2011 року. Початок конкурсного відбору вступників: із числа працівників ОВС - 5 серпня 2011 року; із числа цивільних осіб - 8 серпня (1 потік) та 6 вересня (2 потік) 2011 року.

 

 

Схожі статті