+380673870816 +380673870816

Рівненська обласна рада врегулюює питання визнання бійців-добровольців

На пленарному засіданні дев’ятої сесії обласної ради депутати розглянуть та приймуть рішення, щодо порядку визнання бійців-добровольців АТО, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України із числа мешканців Рівненської області. Про це повідомив офіційний сайт Рівненської обласної ради.

Згідно із документом, при обласній раді та обласній державній адміністрації утворять відповідну комісію з визнання бійців-добровольців АТО. Склад та положення про комісію буде затверджено розпорядженням голів обласної ради та обласної державної адміністрації. Фінансування витрат, пов'язаних із введенням у дію цього рішення, здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету.

- Це має стати нашою спільною справою – вшанувати і гарантувати соціальний та правовий захист бійців добровольчих батальйонів, адже саме добровольці першими стали на захист нашої країни, - зазначив голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук.Кожен боєць з Рівненщини має бути визнаним на регіональному рівні. Такі кроки повинні спонукати центральну владу до відповідних невідкладних загальнодержавних заходів. 

 

Схожі статті