+380673870816 +380673870816

Рівненщина європейська. Євроінтеграційні зміни у сфері енергозбереження (ВІДЕО)

Ціни на електроенергію та газ ростуть. Європейський Союз та Міжнародний Валютний Фонд спонукають Україну зробити їх ринковими. Комплексні реформи, спрямовані на інтеграцію у європейський енергетичний простір, передбачені не лише Угодою про асоціацію, а й членством нашої країни у Енергетичному Співтоваристві. І полягають ці реформи не тільки у підвищенні тарифів. Це ще й цілий набір заходів для поліпшення добробуту, економії коштів та зменшення залежності від ресурсу агресора.

 

Так, окрім впровадження європейських правил щодо ринку електроенергії та природного газу, зміни мають відбутися і в секторі житлово-комунального господарства. Ефективне використання енергії у будівлях, впровадження обліку енергії та енергетичного менеджменту, створення механізму енергосервісу – усе це і не тільки положення директив ЄС, які вже впроваджені на рівні законів. Як же вони впливатимуть на наш з вами побут – дивіться у програмі “Рівненщина європейська».

Свої думки з приводу теми залишайте у коментарях під програмою на сайті www.sfera-tv.com.ua та у мережі Фейсбук. Також чекаємо Ваших відгуків про проект «Рівненщина європейська» на електронну адресу rv.es@ukr.net

 

 

 

Схожі статті