+380673870816 +380673870816

Рівне впевненими кроками реалізує інвестиційні проєкти

Фото пресслужби міськради Рівного

Інвестиційна програма міста Рівного розроблена з метою впровадження ефективної місцевої політики у сфері інвестиційної діяльності для забезпечення надходжень додаткових коштів в економіку міста.

Упродовж минулого року основними напрямами роботи були:

- Реалізація проєкту НЕФКО-3, Повідомляє пресслужба міськради Рівного.

- Реалізація проєкту «Культурна спадщина кухні - просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного»,

- Розробка презентаційних матеріалів, основними з яких були: інвестиційний паспорт Рівненської територіальної громади, каталог вільних земельних ділянок, каталог вільних виробничих площ,

- Підготовка аплікаційної форми для отримання відзнаки Парламентської Асамблеї Ради Європи,

- Участь у навчальній програмі U-LEAD with Europe «Кроки для спеціалістів»,

- Участь у конкурсі Центру «Ейдос» за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу,

- Робота над актуалізацією Стратегії розвитку Рівного,

- Підготовка проєкту на конкурс ДФРР,

- Рівненська міська територіальна громада отримала відзнаку за перемогу у Пілотному конкурсі «Золота ділянка 2020»

- Рівне отримало почесну нагороду за просування європейських ідей та прогресивний розвиток - відзнаку Почесний Прапор Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка була офіційно вручена Рівненському міському голові під час заходів присвячених святкуванню Дня міста.

-Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій здійснюється систематичний моніторинг діючих грантових та кредитних програм. Впродовж року працівники управління брали активну участь в підготовці дев’яти проєктних заявок. За результатами розгляду окремі проєктні заявки вже успішно реалізовані, окремі на стадії вивчення грантодавцями, - зазначив заступник начальника управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Роман Ширко під час доповіді на засіданні виконкому.

Схожі статті